Gelekt: Volvo XC60 facelift

Volvo XC60 facelift spypic

Volvo heeft duidelijk last van Chinese lekken. Nadat de facelift van de Volvo S80 eerder deze week al lekte is het nu de XC60 zijn beurt.

De XC60 die sinds jaar en dag de strijd aangaat met de Audi Q5, Mercedes GLK en BMW X3 krijgt volgend jaar zijn officiële facelift. Die facelift kan letterlijk genomen worden want de snoet wordt serieus onder handen genomen.

Volvo XC60 facelift spypic

Aan de voorkant merken we vooral het verdwijnen van de LED-lichten op naast de grille. Door het verdwijnen van die lichtjes kon de grille lekker groeien tot een "net niet arrogant" type. De bumper wordt gladgestreken en verliest zijn twee bultjes. Het radiorooster onderaan wordt helemaal opengetrokken - tevens ook te zien op de facelift van de S80 - en krijgt stijlelementen van de nieuwe V40. Aan de koplampen wordt ook wat gefoefeld en de motorkap wordt opgeblazen.

Volvo XC60 facelift spypic

Achteraan zijn de veranderingen kleiner. Op de spypics zijn twee rechthoekige uitlaten te zien (al is niet geweten of dit standaard is, of een sport pakket), tussen de uitlaten valt dan weer een streepje zilver op. Al zal je de facelift vooral herkennen aan de chrome-streep onder het Volvo logo op de koffer.

title="Volvo XC60 facelift spypic"

Naar alle waarschijnlijkheid wordt de facelift officieel eind januari 2013 onthuld.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 14:04
afbeelding van Wim

snuit past mooi binnen het gamma, maar ik vind de huidige toch iets meer karakter hebben

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws