De lekkerste supercars doen mee in Need For Speed film

Need For Speed the movie

Hoewel mijn gamecarrière in het Need For Speed wereldje ergens stopte bij Need For Speed Underground 2, blijven de opvolgers jaarlijks de top tien lijsten binnen knallen. Volgend jaar gaan ze zelfs een stap verder in de franchise met een film. Op de set werden enkele spypics genomen van al het heerlijks dat er vertoeft. Zet je supercar pet al maar op.

"Als we het doen, doen we het goed." Dit moeten de jongens van Need For Speed (NFS) hebben gedacht bij het maken van de film. Dankzij hun jarenlange vriendschap met exotische autoconstructeurs op aarde was het ook een kleinigheid om de lekkerste bolides van het moment te strikken. Dankzij foto's genomen op de set kunnen we zien wat dat lekkers is. Wij zien een - oranje/ zwart - Bugatti Veyron Super Sport, een rode Koenigsegg Agera R en een gele GTA spano (een Spaanse concept supercar met 900pk) op de foto bovenaan.

Het lekkerste toetje houden we echter voor het laatst. De net voorgestelde McLaren P1 zal ook zijn debuut maken in de film. Een ordinaire MP4-12 is dan ook zo gewoon. Wij hopen alleszins dat ze de wagen - in tegenstelling tot de meeste wagens in de Fast & Furious franchise - heel houden.

Need For Speed the movie

Het verhaal van de NFS film gaat over een jonge racer die wordt vrijgelaten uit de gevangenis en meedoet aan een race door Amerika met het beste dat supercarland heeft te bieden. Flinterdun verhaal dus, net zoals we ze graag hebben van de reeks. Als de wagens maar heerlijk brommen en knap in beeld worden gebracht.

Ps: Zou de P1 volgens jullie onderdoor de vrachtwagen met boomstronken rijden? Een trucje dat je ook in de games kan uithalen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kevin 16:43
afbeelding van Kevin

haha, kben wel is benieuwd wat dat gaat worden...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws