BMW i8 test op Belgische wegen

BMW i8 test op Belgische wegen

Het hoeft niet altijd om foto's op de Nürburgring te gaan als we het over gecamoufleerde prototypes hebben. Deze BMW i8 werd op de A12 in Willebroek gespot. "Wat doet die daar?" kan je je dan afvragen.

Het is geen geheim hoe de BMW i8 er gaat uitzien, daarvoor is de concept car-variant al te vaak geshowd op verschillende autosalons. Toch blijft het fijn om eentje in het wild te spotten, ook al heeft hij dan een gekke blauwe pyjama aan. Ook zien we dat BMW de achterlichten verhult en ervoor kiest om ronde exemplaren te gebruiken die wat weg hebben van de 2002-modellen uit de jaren '70. We gokken erop dat de BMW onderweg was naar het hoofdkwartier in Bornem, langs de N16 even verderop. Maar waarom hij dan tussen het drukke verkeer op de A12 gaat rijden in camouflage-outfit blijft een raadsel.

BMW i8 test op Belgsiche wegen
BMW i8 test op Belgische wegen

Dank aan JP voor de spot!

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Alfred 15:49
afbeelding van Alfred

Voor de 'rammeltest' zijn onze wegen uitermate geschikt. Waarschijnlijk ook voor de 'overdreven snelle slijtage' testen, 'steenslag' testen, 'stoplicht naar stoplicht' race-test, 'file-gedrag' testen, ...

Rammeltest was wel serieus, een nadeel aan stille wagens waar ook bepaalde Tesla S testrijders over klagen.

Yvesw 16:01
afbeelding van Yvesw

Waarschijnlijk om de eerste Belgische klanten een impressie te geven van de i8? Zoals in het artikel aangehaald ligt Bornem (BMW HQ) net om de hoek. Eens langs Bornem rijden zo meteen :-)

Sven 17:36
afbeelding van Sven

Ze zouden de laadpunten doorheen Belgie testen en daarvoor zijn ze blijkbaar niet vies van wat promo en wat buzz rond de wagen

Yvesw 18:03
afbeelding van Yvesw

Buzz, het perfecte woord voor zo'n wagen :-)

Carlos 19:05
afbeelding van Carlos

'Boenk er oep!' Zoals ze zeggen ^^

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws