Teaser nieuwe Volvo XC90 tijdens coupé-presentatie

Teaser Volvo XC90 2014

Tijdens de voorstelling van de Volvo Concept Coupé toonde Volvo een kleine teaser van de nieuwe generatie XC90, een fotograaf ter plaatse zette die op beeld.

De teaser toont ons dankzij speciale LED-effecten de snoet van de nieuwe generatie XC90. De grille en het logo zullen allicht hun verlichting verliezen, de T-gevormde LED verlichting in de koplampen en L-gevormde LED verlichting in de bumper zijn the real deal. Ook achteraan krijgen de lichtblokken LED-verlichting mee.

Er wordt ook een foto van het interieur getoond en meer bepaald van het infotainmentsysteem. Dat zal in tegenstelling tot de conventionele opstelling niet horizontaal maar verticaal worden geplaatst, naar het voorbeeld van wat Tesla in haar Model S doet.

Teaser Volvo XC90 (2014)

Volvo zal de nieuwe generatie XC90 bouwen op haar nieuw modulair platform (SPA). Het zal de eerste productiewagen zijn die Volvo maakt onder het Chinese Geely.

Tijdens de voorstelling waar deze foto genomen werd, maakte Volvo ook bekend een S90 sedan en V90 estate te zullen lanceren als vervangers voor respectievelijk de S80 en V70.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 0 reacties

Tags

suv

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws