Dacia Duster Pick-up komt er aan

Dacia-Duster-Pick-up

Nu de Logan niet meer verkrijgbaar is als pick-up, wordt het tijd voor het Roemeense merk om een budget pick-up de wereld in te sturen. Een dik jaar geleden beloofden ze ons dat al, volgend jaar zou hij eindelijk verschijnen.

Recent werd er een Duster pick-up prototype gespot in Roemenië. Dit was genoeg om de geruchtenmolen in gang te trekken. De wagen zelf werd gebouwd door Romturingia, een bedrijf dat zich al langer bezig houdt met Dacia's om te bouwen tot - bijvoorbeeld - ambulances. De input van Renault zou trouwens beperkt zijn gebleven tot technische ondersteuning. Een andere bron wist te vertellen dat de wagen werd aangevraagd door Renaults speciale Sales Division in Roemenië.

De - pre-facelift - Duster Pick-up heeft in onze ogen zeker bestaansrecht. Smijt de nieuwe grille er op en de wagen kan zo een verkoopsucces worden. Zeker met een prijs van twee botervlootjes. Niet meteen interessant voor België, al zien we hier toch een markt in de vorm van boswachters en kleine gemeentes.

Dacia-Duster-Pick-up
Dacia-Duster-Pick-up

Wat vinden jullie van het Duster Pick-up Prototype?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Zaag 13:16
afbeelding van Zaag

Op een pickup als bedrijfswagen betaal je geen voordeel alle aard. Zou het nog durven overwegen :)

Hoewel je op een gewone dacia al nie veel VVA betaalt natuurlijk...

Lorenzo Naessens 12:44
afbeelding van Lorenzo Naessens

laat maar komen die wagen !!!!!!!!!

Bert W 17:27
afbeelding van Bert W

Ik heb de logan pick up versie, en ben der uitermate tevreden over. Ik ga zeker eens vergelijken als de nieuwe duster pick up uitkomt.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws