Goed gegokt: beelden Subaru WRX STI lekken

subaru-wrx-sti-2014

Dat Subaru aan een nieuwe WRX STI werkt, was al lang geweten. We maakten er een tijdje geleden zelfs een impressie van. Die render zit niet ver af van het uiteindelijke resultaat, zo blijkt uit de gelekte beelden.

Volgende week wordt de WRX STI officieel voorgesteld op het salon van Detroit maar een Spaanse website zorgde er al voor dat de beelden openlijk te zien zijn op het net. Op die beelden zien we de gekende combinatie van World Rally Blue met de gouden velgen, een combinatie die al van de eerste generatie Impreza wordt meegedragen en refereert naar de rally-verhalen van Subaru. Dat doen verder ook de grote spoiler en hood-scoop.

Verwacht wordt dat de WRX STI een 2.0 turbomotor onder de kap krijgt. Die zou zowat 300 pk en 393 Nm produceren, een klein extraatje bovenop de specs van de gewone WRX dus.

subaru-wrx-sti-2014

Officiële informatie krijgen we - en jullie dus ook - pas volgende week bij de onthulling, tot dan zijn er deze plaatjes.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Speedy_430 14:11
afbeelding van Speedy_430

Ziet er goed uit! Alleen blijf ik het moeilijk hebben met de 2 dubbele uitlaten

Doohie 15:56
afbeelding van Doohie

200pk maar ???

Sven 16:26
afbeelding van Sven

excuus, typfout! de WRX zelf heeft er al 270, dus 200 zou wat minnetjes zijn...

Kevin 16:08
afbeelding van Kevin

zouden het er idd niet rond de 300 zijn zoals vorige sti's?

Techno Patat 17:48
afbeelding van Techno Patat

En niet de 2.5 boxer zoals de vorige wrx? Wel een dik ding! Die uitlaten zijn een tikkeltje jammer historisch gezien, maar al bij al gaat et em goed af!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws