Is deze C 450 AMG Sport Break alles wat je moet hebben in het leven?

2015-mercedes-c450-amg-sport-7estate3

Mercedes maakt er geen al te groot geheim van dat het met een Audi S4-rivaal op de proppen gaat komen. Een Duitse fotograaf wist de C 450 AMG Sport in breakvorm dan ook zonder camouflage vast te leggen op de gevoelige plaat.

Voor wie een C 63 AMG teveel is en de C 400 wat oomph mist kan binnenkort zijn gading vinden bij de C 450 AMG Sport. Een soort van AMG-light die net zoals bij de S-modellen van Audi het beste van de huistuner mixt met een meer sensibele motor.

Zo'n 370 pk

Die sensibele krachtbron is nog steeds een twinturbo 3.0 V6. Eentje die we ook al kennen vanuit de SL 400. Daar goed voor 333 pk en 480 Nm in de 450 AMG Sport waarschijnlijk iets potenter. Er wordt gegokt op zo'n 370 pk. Afgaande op de beelden zien we dat die kracht ook kan gekoppeld worden aan de 4MATIC-vierwielaandrijving.

2015-mercedes-c450-amg-sport

Niet enkel de motor zou aangepast worden. Ook het chassis en de remmen zullen door de handen van de AMG-jongens passeren. Uiterlijk ziet het er gewoonweg uit als een AMG. Benieuwd hoe ze de C 63 AMG gaan onderscheiden van dit model. In oktober kunnen we deze 'net niet AMG' verwachten op het autosalon van Parijs.

Heerlijk ding? Of toch maar doorsparen voor de C 63 AMG?

Bedankt voor de tip Carlos!

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Wim 15:31
afbeelding van Wim

Wat denk je Patat? Ik vind zo'n 450 versie wel een meerwaarde in ons land :)

Carlos 15:55
afbeelding van Carlos

Dat is voor patat niet genoeg :-).

Techno Patat 16:31
afbeelding van Techno Patat

Die kerel kent mij hier al zie :P!

Ge zou ondertussen al moeten weten dat ik liever voor et kleinste en zwaarste ga dan voor groter/nieuwer en lichter :p! Plus dattek het design van de nieuwere niet echt kan volgen... Je moet gvd al goed kijken om te zien dat het een AMG, AMG kit of 450 AMG sport is ze :s! Dat ze het er op doen lijken is 1 iets, maar als het verschil enkel in de hoekjes van de uitlaatjes zit gaat het wat te ver voor mij hoor :P!

Yeelen 18:58
afbeelding van Yeelen

Als gij hem niet neemt pak ik em wel, in RWD-uitvoering. Ideale allrounder lijkt mij, en dan voor in het weekend iets met open dak.. :)

Speedy_430 16:28
afbeelding van Speedy_430

Idd voor patat zal je niet rap genoeg de achterbandjes kunnen oproken :p

Thom@s 19:12
afbeelding van Thom@s

Hier mogen ze er meteen eentje afzetten.

Graag in het zwart. :-)

Kevin300 09:18
afbeelding van Kevin300

Man wat vind ik dat ne knappe bak!!! Echt heerlijk !

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws