Alfa Romeo 4C Spider naakt gekiekt

alfa-4c-spyder_01

Het is geen publiek geheim dat Alfa Romeo met een 4C komt zonder dak. Hey, we wachten er al bijna even lang op dan op de gewone 4C destijds. Nu werd 'ie echter gespot tijdens een fotoshoot, waardoor een lancering nakend is.

Op het autosalon van Genève begin dit jaar (maart) stelde Alfa Romeo de 4C Spider voor. Een concept dat eigenlijk nog maar weinig werk nodig had. Toch zal het nog tot volgend jaar duren voor de Italianen naar buiten komen met hun 'open 4C'. En eigenlijk is dat een eeuwigheid, want buiten buiten het wegsnijden van het dak is er niets veranderd. Althans, dat denken we.

Voor den Amerikaan

Naar alle waarschijnlijkheid zal Alfa Romeo de 4C Spider voorstellen op het autosalon van Detroit begin volgend maand. Want het merk doet er alles aan om naam en faam te verwerven in Amerika. Dat kan het ook, want Amerikanen hebben een andere perceptie over het merk dan wij Europeanen. Bij ons is dat er ééntje van 'een merk wiens hoogdagen gepasseerd zijn', terwijl Amerikanen Alfa nu vooral zien als 'dat Italiaans merk met die betaalbare Ferrari'.

Binnenkort kunnen we dus waarschijnlijk de HD-plaatjes van deze fotoshoot in onze brievenbus verwachten.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
DasHaus 12:48
afbeelding van DasHaus

Zie ik een dubbeltest met een Elise komen? :D

Uw reactie