Naakt: Hyundai i20 Active

hyundai-i20-active-spyshot_2

Bij Hyundai hebben ze op dit moment de ix20 rijden, in sommige landen zelfs als ix25 Cross. Voor die landen heeft Hyundai ook de i20 Active in petto. De voorbije dagen werd hij voor het eerst op de gevoelige plaat vastgelegd.

De i20 Active is gebaseerd op de nieuwe i20. Als aanvulling op dat model krijgt de i20 Active een stoerder ogend uiterlijk. Hij krijgt grotere mistlampen en een andere achterbumper achteraan. Dat wordt aangevuld met dakrails en een dakspoiler op de kofferklep. Ook de zilverkleurige beschermplaat onderaan de achterbumper is specifiek voor de Active-variant. Daarmee doet Hyundai wat ze vroeger met de Getz Cross deden, iets wat Volkswagen en Dacia tegenwoordig doen met de CrossGolf en Sandero Stepway-varianten.

De i20 Active wordt tussen de i20 en de aankomende ix25 gepositioneerd. Hij wordt geleverd met 1.2 benzinemotor met 83 pk en 1.4 diesel met 90 pk. Op de vraag of hij ook naar ons land komt wou Hyundai 'Geen commentaar' geven. Maak zelf maar even uit wat ze daar mee bedoelen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
franky 17:39
afbeelding van franky

zou spijtig zijn als ze hem niet invoeren

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws