Alfa Romeo Giulia laat nu ook zijn binnenkant zien

alfa-romeo-giulia-qv-interior-2

Na uitvoerig het design en de motoren te hebben besproken is het nu de beurt aan de binnenkant van de nieuwe Alfa Romeo Giulia QV. En dat de sportiviteit niet enkel aan de buitenkant is te vinden mag wel duidelijk zijn.

Eind vorige maand maakten we kennis met de nieuwe volbloed van Alfa onder de naam Giulia. Frisse lijnen, veel sportiviteit en een topversie die met zijn +/- 320 km/u heel wat gelimiteerde Duitse bolides deed beven. Van de binnenkant was er nog niet veel duidelijk, tenzij een verdwaalde foto die met een gsm in de vlucht was genomen. Daar is nu verandering in gekomen.

Op de foto's kunnen we zien hoe de nieuwe Giulia binnenin een mix heeft gekregen van aluminium, alcantara, veel carbon en een streepje leder hier en daar. De achterzijde van de zetels vooraan lijkt zo uit de racerij te komen en geeft een sportieve indruk aan het interieur. De kleuren zijn zilver, antraciet en zwart waardoor die kleine rode knop in het midden van het stuur snel opvalt. Verder is er centrale bediening voorzien op de middentunnel voor alle infotainmentfuncties.

De looks zitten zeker goed, en we hopen dat ook de kwaliteit van de onderdelen hier geen afbreuk aan gaat doen. Dat laatste weten we jullie binnenkort te vertellen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Quin 10:03
afbeelding van Quin

Top notch, zoals het interieur altijd wel is bij de Alfa's

simoens maurice 20:29
afbeelding van simoens maurice

Alfa romeo blijft mooie wagen,altijd iets speciaal om te zien

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws