Lexus prepareert LC racewagen

lexus-lc-racecar_01

Stel je even voor dat Mercedes een GT3-racewagen maakt van haar S Coupé. Ondenkbaar natuurlijk. Wel, niet bij Lexus, want die zijn de statige LC Coupé al aan het omtoveren tot racemachine. Lang leve Japanners.

Het is nog wachten tot de lente van volgend jaar voor de LC van Lexus richting straatbeeld trekt. En dat geeft de Japanners de tijd om in alle stiekemheid een racevariant te ontwikkeling. Alhoewel, stiekem, ondertussen staat er al een eerste - vaag - beeld van op het wijde web. Waardoor het bestaan ervan dus eigenlijk geconfirmeerd is.

Kans is reëel dat Lexus er mee zal deelnemen in de Super GT - de Japanse DTM. Op dit moment doen ze dat nog met een omgebouwde RC F. Of de LC weerstand kan bieden tegen de Nissans GT-R en Honda's NSX in het deelnemersveld, dat moet de toekomst uitwijzen. Maar eerlijk is eerlijk, we kijken al uit naar de racevariant van de LC.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:30
afbeelding van Techno Patat

Ze raar is dat toch niet? Bmw heeft een M6 gt-car en vroeger had alpina dacht ik zelfs een B6 gt3?

En eigenlijk wel zalig: zo een gigant helemaal leeghalen, een donders zalige motor er in, een hoop downforce erop smijten en tussen de sportwagens gaan rijden :D!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws