Porsche Macan krijgt nieuw smoelwerk

porsche-macan-spy2

Porsche zijn zeer succesvolle cross-over is klaar om een lichte facelift te krijgen. Wel even zoeken naar de verschillen! Waarom een succesformule veranderen?

Met de Macan heeft Porsche een echt verkoopsucces in huis. Niemand had gedacht dat de Macan zo goed in de markt zou liggen en met deze wagen is Porsche meer bereikbaar voor de “normale” man. Hiermee zeggen we niet dat de Macan goedkoop is maar wel dat het een keuze kan zijn voor iemand met een gezin dat toch een Porsche wil maar waarvoor de Panamera en Cayenne te prijzig is. De huidige Macan kan al op je oprit staan voor minder dan 59.000 euro.

porsche-macan-spy

Zoek de 5 verschillen

Minder? Of meer? Kunnen jullie het ons zeggen? De facelift is er maar is zeer moeilijk te vinden en na een tijdje naar de plaatjes te staren hebben we toch opgemerkt dat de achterlichten iets anders ogen en nog sterk afgeplakt zijn waardoor we kunnen denken dat Porsche nog meer in petto heeft voor ons. Tussen de achterlichten hangt er ook wat tape, zou dit kunnen wijzen op een LED-strip dat we al hebben zien terugkomen op de nieuwe Panamera.

porsche-macan-spy

De voorbumper heeft een lichte re-styling gekregen aan de luchthappers en de zijkant lijkt ons onveranderd. Van het interieur is er nog niets geweten en onder de motorkap is het ook nog steeds een groot vraagteken. Nu kunnen we wel met best veel zekerheid zeggen dat motorisch er weinig zal wijzigen buiten dat er wat meer paardjes worden vrijgeven.

porsche-macan-spy
Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws