Is dit de Porsche 718 Cayman GT4 RS?

porsche-cayman-gt4rs

De Porsche Cayman GT4 is de meest ultieme Cayman die tot nu toe beschikbaar was. Hier kan wel verandering inkomen met deze Cayman die op de Nurburgring gespot is.

De Porsche Cayman GT4 had een 3.8 liter, die ook terug te vinden was in de Carrera S, met 385 pk die enkel gelinkt wordt aan een manuele versnellingsbak, voor de echte puristen onder ons. Gooi er dan ook nog een track-ready-onderstel onder en zo krijg je de meest extreme Cayman die er was. Correct: was. Porsche is bezig een overtreffende trap op deze GT4 te produceren en deze zou wel een Porsche 718 Cayman GT4 RS kunnen zijn.

porsche-cayman-gt4rs

Geen 2 liter met een turbo

Porsche heeft een behoorlijk potente 4.0 liter in zijn assortiment en deze zou zijn weg wel kunnen vinden naar de 718 Cayman GT4 RS. Natuurlijk gaat deze niet de 500 paarden krijgen uit de 991 GT3, maar 400 pk zal de wagen toch wel minstens ontvangen. Op de foto’s is er ook duidelijk te zien dat er schuim in de wielkasten zit, maar waarom doen ze dit? De ophanging van de Cayman zal nieuwe factoren bevatten, wordt enorm zwaar op de proef gesteld tijdens het testen op de Nürburgring en kan altijd lichte schade ondergaan. Of de RS-naam de productie haalt is nog af te wachten maar een nog snellere 718 Cayman gaat alvast wel het daglicht zien.

porsche-cayman-gt4rs

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws