China lekt nieuwe Rolls-Royce Phantom

rolls-royce-phantom-leak_02

2017 is een belangrijk jaar voor Rolls-Royce, want het Britse luxemerk staat aan de vooravond van een nieuwe generatie Phantom. Eentje die de onderhuidse genen van de nagelnieuwe 7 Reeks mag gebruiken. De eerste visuele details zijn nu gelekt via een Chinese brochure.

Hetzelfde maar anders, dat is het besluit dat je kan nemen wanneer je de drie gelekt plaatjes gaat bestuderen. Want net zoals de 7 Reeks en 5 Reeks van BMW een subtiele evolutie ondergingen bij de generatiewissel is hetzelfde de Rolls-Royce Phantom gegeven. Om maar te zeggen dat ze ten huize BMW besloten hebben om na Bangle het wat rustiger aan te doen op stylingsvlak. Terug naar die Phantom, die behoudt grotendeels zijn doelstelling; overkomen als een uit de kluiten gewassen statige limousine voor de rijken ter aarde.

rolls-royce-phantom-leak

Denk meer chroom, meer led-technologie en een serieus lichtere voetafdruk dankzij het CLAR-platform van de BMW 7 Reeks dat extensief gebruik maakt van aluminium en koolstofvezel. Dat hij luxueus zal aandoen? Daar zijn we nu al zeker van.

rolls-royce-phantom-leak
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws