Oeps: Audi Q8 laat zich kieken in bikini

audi-q8-spypic

Want geef toe, echt veel om het lijf heeft deze gespotte Q8 niet meer hangen. Waardoor de nieuwe luxesloep van Audi niet al te veel geheimen meer heeft.

Weet je nog hoe de Bentley Bentayga stiekem een met meer luxe vermomde Audi Q7 is? Wel, in de toekomst wordt het nog wat moeilijker. Want die luxe wordt terug gescheept naar Ingoldstadt om zijn weg te vinden richting de Q8. Het nieuwe vlaggenschip van Audi dat het tegen die Bentley moet gaan opnemen. Die Q8 werd door een Italiaan gespot en op een al even Italiaans forum geplaatst.

Interessant daarbij is dat het niet gaat over een stevig in de camouflage gestoken exemplaar. Nee, deze Q8 heeft in het beste geval nog een lapje stof van de Hunkemöller bikinicollectie 2017 aan. Waardoor er niet veel geheimen meer zijn. Wat teleurgesteld als je vergelijk met de conceptwagen? Geen vrees, ook Lamborghini komt nog met een afgeleide, de Urus genaamd.

audi-q8-sport

Terug even naar die Q8, die moet in 2018 vanonder het doek komen en meteen de productie in vliegen. Waardoor op het einde van volgend jaar de eerste klanten hun Q8 op de oprit kunnen parkeren.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Carlos 18:12
afbeelding van Carlos

Een Q2 met wat groeipillen? Dat is wat ik zie in dit perspectief. :D

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws