BMW Z4 Concept in vol ornaat

bmw-z4-leaked_01

Daags na de eerste plaagstoot van BMW voor de Z4 Concept zwiert een fansite de nieuwe roadster in vol ornaat op het internet. Waardoor we lekker al kunnen kijken naar de lijnen. Maken of kraken, deze Z4 Concept.

Gevloek ten huize BMW, dat moet wel. Want bij de eerste sip van de koffie de iPad open swipen en ontdekken dat je Z4 Concept naakt op het internet staat, er zijn leukere dingen om de dag mee te starten. Toch kon BMW's nieuwe conceptwagen niet geheim blijven tot Pebble Beach later deze week. Of wij daar rouwig om zijn? Dat is andere koek. Want dankzij de jongens van Bimmerfile kunnen we op voorhand al even gapen op wat er te komen staat.

bmw-z4-leaked

Een cabrio, dat spreekt voor zich met het Z4-typeplaatje. Al neemt de Z afstand van designkenmerken die we van de huidige BMW's gewoon zijn. Met serieus wat trekjes van de 8 Reeks Concept trouwens. Opvallend zijn de koplampen vooraan. Die tegen BMW-normen naar boven lopen en zich niet in de breedte uitsmeren. Mogelijks het gevolg van een rondje blaad-steen-schaar verliezen met Toyota, die waarschijnlijk liefst opstaande koplampen zagen voor hun Supra-derivaat.

bmw-z4-leaked
bmw-z4-leaked

Maken of kraken, deze Z4 Concept?

Auteur: Auteur: Yvesw
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Jelledr 10:52
afbeelding van Jelledr

Wijd opengesperde ogen om deze concept te aanschouwen. Streling voor mijn beide irissen. Ook knap staaltje fotografie en bewerking.
Benieuwd naar het uiteindelijke productiemodel.

GLENN 09:34
afbeelding van GLENN

Hopelijk blijft er nog iets van het concept hangen bij de finale versie ...

Uw reactie