Citroën C4 Cactus facelift gekiekt: sans Airbumps

citroen-c4-cactus-leaked_01

Een Spaanse Citroën-dealer heeft een eerste plaatje gelekt van de opgefriste C4 Cactus. Die verliest, zoals verwacht, zijn Airbumps. Of hij daardoor wat anoniemer door de straten bolt?

Een enkeling links en rechts die in de diepste catacomben van Citroën de C4 Cactus facelift al te zien kregen wisten het al te zeggen; met de facelift zal de Cactus meer gaan gelijken op grote broer C5 Aircross. Waardoor de typerende Airbumps worden verbannen op de flank. Het is te zeggen, de joekels gaan plaats maken voor subtielere exemplaren op de dorpels.

Een gelekt kiekje van een faceliftmodel lijkt die stelling enkel maar te onderstrepen. Er wordt ook in de geruchtengangen gefluisterd dat de Cactus-naam zal vervallen en dat Citroën voor C4 Aircross gaat, kwestie van te onderstrepen dat dit model eerder bij de crossovers van de familie hoort, al is dat niet zeker. Hoe dan ook, de Cactus zoals we 'm nu kennen is met uitsterven bedreigt. Dit jaar nog, want de Fransen willen niet te lang wachten met de facelift van het model.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws