Ford Focus prototype is goed gekleurd

ford-focus-2018-spyshots

Als het op spyshots-berichtgeving aankomt blijven we tegenwoordig wat op de achtergrond. Want half aangeklede auto's, daar heb je niet zoveel aan. Al doen ze bij Ford wel erg hun best om een gecamoufleerde auto te laten opvallen. Als een fluovestje op camo pants.

Ford werkt naarstig voort aan de nieuwe Focus, aangezien de huidige generatie al sinds 2011 op de markt is. Ze zitten intussen in de testfase, al was de rijder van deze testwagen niet zo blij toen ze zijn exemplaar op de gevoelige plaat wilden vastleggen. Het heeft wat weg van een Art Car, de recentste camouflagemethoden van Ford.

Afgaande op de foto's kan je zien dat de nieuwe Focus een lager geplaatste grille krijgt dan het huidige model. Die grille is ook ietsje groter. Achteraan zien we de gelijkenis met de Fiesta.

De Ford Focus wordt andermaal een wereldauto, die ook in China geproduceerd zal worden. De officiële presentatie wordt verwacht op de North American International Auto Show in Detroit, eind januari. Al durft Ford tegenwoordig al eens een technologie-evenement uitkiezen voor het presenteren van haar nieuwigheden.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Kevin 19:26
afbeelding van Kevin

Ziet er heel goed uit.
Ben curies wat het gaat geven, ben fan van de Ford Focus al van het begin.
De nieuwe Fiesta is ook al een goede meevaller :)

Ka Meel 00:18
afbeelding van Ka Meel

Ik vind het op het eerste zicht bitter weinig vernieuwend.... wachten tot we hem in het echt zien zekers?

Mathieu 13:20
afbeelding van Mathieu

Voorkant grille grote en lager.
Achterkant heeft redelijk andere lijnen (ramen, lichtblokken, ...)
Beter afgewerkte materialen.
Langere wielbasis en dus meer ruimte.

Nu nog wachten op het interieur...

Voorkant is het minste onder handen genomen, maar ik denk dat ik dit toch een grote stap vooruit ga vinden t.o.v. de huidige generatie. Ik ben totaal niet te vinden voor de achterkant van de huidige Focus. De lichtblokken zijn niet mijn ding.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws