Dit is de Rolls-Royce Cullinan!

rolls-royce-cullinan-leaked-2018_01

Royale proporties, weelderig interieur en een bijna niet uit te spreken naam ten spijt; Rolls-Royce heeft haar SUV niet geheim kunnen houden tot morgen. Want op sociale media verspreiden de eerste kiekjes zich als wildvuur. Dé SUV? Of dé SUV te veel.

Rolls-Royce Cullinan, we zeggen het nog één keer en voor de rest gaan we het gewoon hebben over de Rolls SUV. Want laat ons eerlijk zijn, iedereen gaat 'm uiteindelijk zo noemen. Morgen zou het Britse merk haar eerst SUV met grote trom vanonder het doek halen maar zoals dat wel vaker gaat vallen er nu al gelekte plaatjes te rapen op het internet. Wat we daarop zien is herkenbaar Rolls... maar dan op hogere pootjes.

rolls-royce-cullinan-leaked-2018

Knapper dan een Bentley Bentayga, Lamborghini Urus of één van die andere luxesloepen... we laten het in het midden. Wat deze Rolls SUV wel moet gaan doen is de Arabische markt op haar wenken bedienen. Denk eerder Dubai dan Zottegem. Waar we wel over te spreken zijn; de Cullinan - kom, nog één keertje dan - behoudt de typische 'zelfmoorddeuren' van het Britse merk. Uitzonderlijk voor een SUV.

rolls-royce-cullinan-leaked-2018

Morgen krijgen we alle informatie over Rolls' nieuwste. Ga nu al maar slapen met het idee dat voorin een beestige V12 zit met corpulent veel vermogen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws