Echt of fake: Nieuwe Volkswagen Golf gespot in Zuid-Afrika

volkswagen golf leaked fake

Het internet wordt gek over twee video's waarop de nieuwe generatie Golf valt te zien. Die Mk8 werd gespot zonder camouflage in Zuid-Afrika. De plaats waar ook eerder de Polo naakt werd gekiekt voor zijn lancering. Maar zien we daadwerkelijk de nieuwe Volkswagen Golf op de video's?

Twee korte Facebookvideo's van Tuned Automotive Magazine, meer heb je blijkbaar niet nodig om de gehele VAG-club gek te krijgen. Want volgens het magazine zien we daadwerkelijk de nieuwe generatie Golf op deze video's. Zonder camouflage, tussen het volk op een snelweg in Zuid-Afrika. Wat meteen enkele vragen opwerpt natuurlijk.

Waarom zou Volkswagen namelijk zomaar een naakt exemplaar rond laten rijden op de openbare weg als de teasermolen nog maar net op gang is getrokken. Daarnaast heeft de auto op de video serieuze overhangen (zeker vooraan) en hangt hij wel heel laag voor een productiemodel. Een gewichtje voor de andere kant van de weegschaal is dat deze "Golf" op een tweede video werd gespot met een ander afgeplakt model van de Volkswagen Groep (een Skoda). Waarom zou iemand zo veel moeite doen om een leugen de wereld in te helpen?

Volgend jaar krijgen we alvast antwoorden, want tegen juni zal de nieuwe generatie Golf al in productie gaan. Bekijk en oordeel hieronder alvast zelf!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws