BMW 7 Reeks facelift stopt maar niet met lekken

bmw 7 reeks facelift lek 2019

Iemand geef BMW een bus TEC7, want de opgefriste 7 Reeks blijft maar het wereldwijde web op vallen. Deze keer krijgen we het gehele plaatje te zien via gelekte configuratorplaatjes. Knoert van een grille voorop en een trekhaak achteraan. Zo zien we onze 7 het liefst. Denken we.

Je zou BMW er bijna van betichten zelf deze lekcampagne op poten te hebben gezegd (eerlijk, het zou ons niet eens verbazen). Na verschillende "lekkages" rolt de 7 Reeks facelift nu volledig naakt het internet op. Dankzij gelekte plaatjes vanop de configurator die meteen de 750Li en M760Li tonen. Belangrijk detail, want die uitvoeringen waren met de switch naar WLTP uit het gamma gehaald.

Grille, grille, grille

Terug van weggeweest dus, de stevige V8 (50Li) en V12 (M760Li). Met hoogstwaarschijnlijk een lager verbruik en meer pk's. Om dat echter te weten moeten we wachten op de officiele tot BMW de 7 Reeks officieel vrij geeft. Hoogstwaarschijnlijk volgende week trouwens. Tot dan kunnen we enkel staren naar de uiterlijke kenmerken.

bmw 7 reeks facelift lek 2019

De 7 Reeks facelift zal vooral in het teken staan van de grille, want laat ons eerlijk zijn, want een joekels van neusgaten draagt de opgefriste Sieben. Even tot rust komen? Staar dan maar even naar de trekhaak achteraan. Een perfect... normale... trekhaak. Het kan nog, gelukkig. Merken we ook nog op; toegeknepen lichten vooraan en nieuwe achterlichten die - tegen de trend in - niet met elkaar worden verbonden. De V12-versie, die krijgt blijkbaar koperen accenten. Het Spaanse Cupra is alvast jaloers.

En nu niet meer lekken tot de lancering, BMW, beloofd?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
MilleMiglia 20:58
afbeelding van MilleMiglia

Die nieren zijn echt lelijk, wie bij BMW heeft in godsnaam ooit gedacht dat dit mooi was?

Sven 10:03
afbeelding van Sven

Diegene die in de jaren 50 de 327 ontwierp. Daar refereren ze tegenwoordig naar bij BMW. Al waren die toen erg rank, smal en hoog, deze zijn gewoon groot in oppervlak.

Hendrik 22:10
afbeelding van Hendrik

Wat een grille, lijkt wel een SanYong....

4g63 11:59
afbeelding van 4g63

Peugeot 4007 effect, datzelfde gevoel als je z'n snuit bekijkt.
Dat wat ze bij kia hebben gedaan op de tekentafel, mogen ze nog is doen bij hun ex werkgever.
Hun huidige snuitjes zijn mooi, dat overtreffen word dan moeilijk uiteraard.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws