Dit is de nieuwe BMW X6! [LEK]

bmw x6 leaked 2019

Met de X5 al een jaartje in het nieuw is het maar een kwestie van tijd voor BMW haar nieuwe generatie X6 deelt met de wereld. Die tijd is nabij, want er lekken plaatjes van de SUV met coupé-allures het internet op. Waardoor we zien dat het coupé-broertje van de X5 vulgairder dan ooit voor de dag zal komen.

Net zoals de vorig jaar voorgestelde X5 is de nieuwe X6 een visuele evolutie. Althans, dat maken we alvast op uit de gelekte plaatje van de nieuweling. Vergis je niet, onderhuids is er een revolutie aan de gang. Hoe je de moderne X6 zal herkennen? Door het wat eigenaardige lichtsignatuur aan de achterzijde. We zagen het al op de X5 maar evengoed op de X4. De bumpers, die krijgen meer hoeken, lijnen en verhogingen dan de gemiddelde bergketen. Kon je de huidige X6 smaken, dan ben je ongetwijfeld ook fan van deze versie.

bmw x6 leaked 2019

Onder de kap van de "X5 met minder kofferruimte" zonder twijfel gekende motoren. Denk aan een 3-liter zes-in-lijn diesel, een benzinederivaat, een V8-benzine in de vorm van de X6 M50i en op termijn een X6 M. Een plug-inversie? Waarom niet? Binnenkort zonder twijfel alle info van BMW!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws