Nieuwe Skoda Octavia, ben jij dat?

Skoda Octavia leak lek 2019

Een Duits forum voor Skoda-fans (jawel, het bestaat) lijkt een kiekje van de nieuwe generatie Octavia in handen te hebben. Die afbeelding zou per ongeluk tijdelijk online hebben gestaan in een configurator.

Begin november zal Skoda het doek halen van haar vierde generatie Octavia. Een belangrijk evenement voor het Tsjechische bedrijf, want de Octavia is een absolute verkoopstopper voor het merk. Met enkel welgemikte plaagstoten wou Skoda ons warm houden tot de lancering, nu lekt een Duits forum de Octavia in vol ornaat.

99% zeker

Thans, daar gaan we van uit. Want we kunnen niet verifiëren dat het hier over de vierde generatie Octavia gaat. Toch lijkt alles daar op te wijzen. Temeer omdat de foto een overduidelijke subtiele evolutie laat zien op zijn voorganger. Met het belangrijkste detail dat de gespleten koplampen naar de vuilbak werden verwezen.

Skoda Octavia leak lek 2019

Leggen we er dan ook nog eens de schets die Skoda zelf losliet naast, dan lijkt het plaatje te kloppen. Nog eventjes wachten, leasingrijder, en dan kunnen we alle informatie van de nieuwe generatie Octavia jouw richting uit schuiven.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws