Gelekt: Ford Mach-E is elektrische Mustang SUV

Ford Mach-E leaked info

Ford zal zich binnenkort vervoegen in het rijtje van constructeurs die een elektrische SUV aanbieden. Komende zondag zal het doek van de Mach-E gaan... het internet loopt echter enkele dagen voorop. Dit is Fords elektrische SUV met Mustang-kenmerken. Jawel.

De Mustang onder de elektrische SUV's, dat was Fords poging met de Mach-E. Jep, er staat geen rem op de marketingafdelingen anno 2019. Een auto die Ford met grote trom komende zondag (17/11) wou onthullen. Alleen bleek het internet die onthulling net iets voor te zijn.

Ford I-Pace

Daardoor hebben we al grotendeels alle informatie over deze elektrishce SUV van de Blauwe Ovaal. Te beginnen met het uiterlijk. Ford pende een SUV met coupélijnen en lichtenclusters die moeten hinten naar de Mustang. Wij zien er een serieuze grob Jaguar I-Pace al houden daar de vergelijkingen met andere EV's niet op.

Ford Mach-E leaked info

Kijk maar eens naar het interieur met gigantisch opstaand scherm. Zoals een Tesla Model S/X mijnheer. Al heb je die info niet van ons.

Max 484 kilometer

Belangrijker is natuurlijk om weten wat deze Mach-E juist aan zal drijven. Inhoud van de accu hebben we nog niet, wel de theoretische range. Die fluctueert naar gelang de uitvoering. Zo is er een versie die 370 km ver geraakt, eentje die 380 km ver geraakt, een versie met 435 km aan range en eentje met 484 km aan range. Afhankelijk van het motorvermogen en of je nu voor achterwiel- dan wel vierwielaandrijving gaat zal die range dus verschillen.

Ford Mach-E leaked info

De topversie, de Mach-E GT pocht alvast met een sprinttijd die rond de 3.5 seconden moet gaan liggen. Zo snel als een Mustang dus. Dat deze rakker even dynamisch zal rijden, dat is een ander paar mouwen. Al heeft Jaguar met de I-Pace wel aangetoond dat je een sportief rijdende elektrische SUV op de baan kan zetten.

Zondag krijgen we alvast van Ford alle informatie!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws