Gelekt: BMW M4 gaat voor intimiderend (2020)

BMW M4 2020 gelekt

De nieuwe BMW 4 Reeks is nog maar goed en wel voorgesteld, of daar lekken al beelden van de aankomende M4 het internet op. Die wordt pas in september voorgesteld, maar we krijgen al een stevige indruk van hoe die er uit zal zien.

Het behoeft uiteraard geen verrassing dat het spraakmakende radiatorrooster op de M4 even imposant – zoniet imposanter – zal zijn als op de 4 Reeks. Het rooster wordt aangevuld door een al even imposant bumperwerk met uiteraard de nodige koelsleuven.

Nog een opvallend detail – maar niet bijster goed zichtbaar op de foto – zijn de luchtsleuven vooraan op de motorkap. Klassiek op de afspraak zijn de verbrede wielkasten vooraan en achteraan, net als de kenmerkende M-zijspiegels.

Recent kwamen we al te weten dat de nieuwe M4, net als zijn vierdeursversie M3, in september wordt voorgesteld. De sportieveling zou beschikbaar zijn met achterwielaandrijving en xDrive-vierwielaandrijving (zoals de M5), en met handbak en automaat. Het vermogen van de 3.0 zes-in-lijn onder de kap gaat richting 510 pk.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Jos D. 17:39
afbeelding van Jos D.

3-liter, 510 pk, gaan ze dan eindelijk met de Alfa Giulia kunnen wedijveren ?
Maar voor die neus gaan ze toch best eerst eens langs bij een Italiaanse chirurg. Hopelijk kan die het nog wat recht trekken :-)

Dominique 08:19
afbeelding van Dominique

Mocht Jeff Hoeyberghs in de autobusiness zitten, dan was die neus al lang bijgewerkt...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws