Gelekt: Lexus NX is te vroeg!

Gelekt: Lexus NX

Bij VW hadden ze een speciale versie van de GTI die ontsnapte aan een embargo, bij Lexus is het de NX die te vroeg op het internet staat. En hoe is jouw woensdag?

Het zijn geen persplaatjes die online gezet zijn door een redacteur, wel gaat het om screenshots uit een filmpje over de NX, de middenklasse SUV van Lexus. Daardoor kunnen we nu zien hoe de tweede generatie NX er uit ziet, en dat stemt ons allemaal gelukkig, toch?

Gelekt: Lexus NX

De nieuwe NX draagt de nieuwe designtaal mee en krijgt naar alle waarschijnlijkheid ook een plug-in hybride versie mee. Op de foto's krijgen we alvast een strak design te zien met niet teveel tierlantijntjes. Al blijft de gigantische grille met Lexus-logo er middenin prominent aanwezig. Hij krijgt een nieuwe signatuur voor de LED-dagrijverlichting mee. Ook achteraan zien we een hele verandering met de lichtbalk die de twee achterlichtblokken netjes verbindt.

Gelekt: Lexus NX

Een interieurfoto is ook vrijgekomen. Daarop kunnen we een interieur zien dat we niet gewend zijn. De NX krijgt een digitaal instrumentencluster en een infotainmentsysteem met groot touch screen. Toch zijn er nog fysieke knoppen, voor de airco bijvoorbeeld. Toch een merk dat nog helder kan nadenken over ergonomie in tijden van touchscreen-madness.

Gelekt: Lexus NX

Volledige beelden en informatie over de Lexus NX verwachten we in de komende weken.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
JL 19:22
afbeelding van JL

Mooi. Wat een vooruitgang! Hopelijk doen ze ook iets aan die doorhangende uitlaatbocht onder de auto.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws