Nieuwe Mazda3 in Los Angeles

all-new-mazda3-teaser-image

Een suikerappeltjesrode Mazda is altijd een goed idee. Met die kleur lijkt Mazda nu ook de Mazda3 te gaan presenteren. Ze kiezen daarvoor de Amerikaanse bodem.

Een [kleine teaservideo](Een suikerappeltjesrode Mazda is altijd een goed idee. Met die kleur lijkt Mazda nu ook de Mazda3 te gaan presenteren. Ze kiezen daarvoor de Amerikaanse bodem.) kreeg je eerder al en nu maakt Mazda officieel de lanceringsdatum van de 3 bekend.

Kleine broer van de 6, is de 3 een verdere uitwerking van het Kodo-design. Volwassener moet hij zijn en als je de Kai concept gezien hebt, dan weet je al ongeveer hoe hij er uit zal zien.

laatste uitwasem?

Deze Mazda zal ook zowat de laatste zijn met het Kodo-design zoals we het nu kennen, aangezien diens geestelijke vader eerder dit jaar vertrok bij Mazda en vervangen werd door de Belg Jo Stenuit.

Afspraak op 29 november in Los Angeles, of iets eerder in beelden, als de persdiensten bij Mazda ons goedgezind zijn.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
FLP 11:10
afbeelding van FLP

Ik moet zeggen dat ik hier al enige tijd naar uitkijk. De Kai concept zag er zo ongelooflijk goed uit! Hopelijk hebben ze zoveel mogelijk behouden van dat design.

Jelledr 20:00
afbeelding van Jelledr

Ziet er zeer interessant uit. Nog even wachten op t resultaat maar ziet er veelbelovend uit. Hopelijk is wa nieuwe kleuren eindelijk. Grijs en rood waren typisch Kodo. Soul red gaat nu al heel lang mee. Machine grey was mooie vervanger voor meteor grey. Maar hopelijk komt er is wa leven on de brouwerij met frissere kleuren.

Ook de sky-activ x kijk ik enorm naar uit. Benieuwd hoe de theorie zich omzet in praktijk.

Jelledr 20:43
afbeelding van Jelledr

Blijkbaar werkt Kevin Rice al een maand voor een Chinese autobouwer. (Chery)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws