Citroën: In 2020 elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen

Citroen 2020 EV Electric

Citroën heeft in een vage teaservideo op haar sociale media aangekondigd dat het dit jaar elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar wil maken. Daarbij kan wel eens gehint worden naar een nieuw low-budget EV-model. De terugkeer van de 2CV... maar dan met een andere missie?

Citroën is er maar al te fier op dat het al 100 jaar lang auto's voor iedereen bouwt. Dit jaar wil het die stelling nog wat bijwerken. Niet enkel betaalbare auto's voor iedereen, het merk wil ook de elektrische auto bereikbaar maken voor iedereen.

Stopcontact centraal

Dat is de boude stelling die Citroën naar ons netvlies zwiert via een kortfilm op haar sociale media. Een video waarin het stopcontact centraal staat (geen grap) en ook een nog mysterieuze auto. Die auto kan wel eens letterlijk Citroëns manier zijn om de EV betaalbaar voor iedereen te maken.

In de wandelgangen doet het gerucht namelijk de ronden dat Citroën de Ami One Concept in productie zou willen nemen. Een petieterige EV die in zijn conceptrim amper 45 km/u haalt. Een Renault Twizzy maar dan anders. Benieuwd wat Citroën hier daadwerkelijk van plan is.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
José BIESBROUCK 13:14
afbeelding van José BIESBROUCK

Wat met een auto die tot 14 mei geldige keuring heeft en de keuring lockdown stopt op 11 mei. Krijg ik dan ook nog de 4 maand uitstel?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws