Eerste knipoog van de nieuwe Qashqai

Nissan heeft na het interieur ook het exterieur van de Qashqai fotogeniek gemaakt voor de presentatie die op stapel staat. Genereus als ze zijn krijgen we een laatste teaser voordat het doek helemaal van de wagen gaat.

Die teaser is er niet zomaar eentje, je krijgt de voorste hoek van de wagen te zien. Geen koplamp in een massieve vorm meer, wel eentje die uitwaaiert naar de flank. Daarmee heeft hij wat weg van de Juke al zijn er bij de Qashqai wel twee balken te zien. Dat zorgt ervoor dat Nissan de LED-dagrijverlichting in de koplamp kan integreren en toch een aparte lichtsignatuur kan behouden. De dimlichten zelf lijken eronder te zitten, zodat er een pak minder koplamp op de neus zit.

Verder zien we nog de geïntegreerde mistlamp naast de luchtsleuf en zien we ook nog een onbestemd driehoekje, waarin een camera lijkt te zitten. Dat, of de ingang voor je 3,5 mm jack-aansluiting maar dat zou wat vergezocht zijn. Meer foto's van het interieur vind je in andere teaser-artikels, waar je ook wat meer informatie over de mogelijke range extender-versie kan vinden.

De officiële lancering van de Qashqai vindt plaats op 18 februari.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws