Dacia Jogger wordt zevenzitsbreak

Dacia Jogger 2021 teaser

Dacia heeft een teaserafbeelding van de Jogger de wereld in gestuurd. Wie op basis van die naam een sportief model had verwacht, moeten we misschien even teleurstellen. Grote gezinnen hebben daarentegen geluk: de Jogger wordt een ruime familiewagen.

Op 3 september is het zover: dan stelt Dacia zijn Jogger aan de wereld voor. In afwachting daarvan worden we alvast warm gemaakt met een teaserafbeelding die iets tussen een break, een MPV en een SUV lijkt te tonen. Zo zou de Jogger het midden kunnen vormen tussen de ruime Lodgy en wijlen de Logan MCV.

Bij Dacia geven ze alvast mee dat het nieuwe model, met zijn vijf of zeven zitplaatsen, de ideale kompaan voor gezinnen wil zijn. De naam ‘Jogger’ moet daarnaast vooral zijn avontuurlijke inborst duidelijk maken, wat ons een donkerbruin vermoeden geeft dat de auto meteen als ‘Stepway’-crossoverversie gepresenteerd zal worden.

Na zijn eerste voorstelling op 3 september zal Dacia de Jogger ook meenemen naar het IAA in Frankfurt vanaf 6 september. Daar zal de CEO van het merk, Denis Le Vot, de auto voor het eerst in actie tonen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws