Brabus op z'n best met de E V12 Coupé

Brabus staat synoniem voor Mercedessen met een enorme stal paarden onder de kap, al proberen ze die soms nog goed weg te steken onde rhet mom van stijl. Deze E V12 Coupé veegt daar dik z'n voeten aan en pronkt onbeschaamd met z'n gespierde inborst. Een optische restyling laat niets aan de verbeelding over met bredere wielbogen, lage bumpers en zwarte velgen. U vraagt zich nog af waarom hier geen Mercedes logo op prijkt?

Volgens mij is er hier niets om jezelf over te schamen in tegenstelling tot die getunede Citroën C4 met de volle 90pk uit z'n 2.0 HDI (met alle respect voor C4 eigenaars). Dat deze E V12 een ander cliënteel moet aanspreken dan de gewoonlijke wolven in schaapskleren zoals we die van de Duitsers gewend zijn is misschien wel z'n sterkste punt. De volledige voorkant werd in het zwart uitgevoerd en ontdaan van alle franjes wat de agressieve look nog benadrukt. De brede wielbogen en achterbumper zorgen voor de kracht in de uitstraling.

Met een aantal mooie motorisaties voor de E klasse coupé zal je ongetwijfeld jouw juiste keuze vinden, tenzij je op zoek bent naar nét dat beetje meer. Bij Brabus kijken ze al langer niet meer op van de 800pk en 1.417Nm koppel die de V12 richting achterwielen stuurt. Voor de rest van de wereld zijn dit indrukwekkende cijfers die garant staan voor een 0-100 sprintje van slechts 3.7 seconden en een top van 371 km/u.

Brabus E V12 Coupé
Brabus E V12 Coupé
Brabus E V12 Coupé
Brabus E V12 Coupé

via: Autoblog.com

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Techno Patat 20:55
afbeelding van Techno Patat

En wanneer krijgt autofans daar een rijtest in? Want dan moet je eens stoppen by huize technopatat :p, anders kom ik hier nooit meer op bezoek, NAH :p

Wim 21:43
afbeelding van Wim

hehe, komt in orde :)

Pieter Aertgeerts 22:40
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Dat interieur is om van te smullen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws