Fiat 500C door Aznom

Als er een auto dankbaar onderwerp van customising is, is het wel de Fiat 500. Al ontelbaar veel versie passeerden de spreekwoordelijke revue, en ook het Italiaanse Aznom kon het niet laten om een extra bijzondere 500 te creëren. De '500C Sassicaia' heeft enkele opvallende kenmerken.

Het meest opvallende aan de kleine 500 is de two-tone spuitbeurt, die samen met houtaccenten op de spiegels en het handvat van de koffer het meest in het oog springen. Hetzelfde hout komt op het dashboard terug, op de plaats waar er zich bij de gewone 500 een strook in koetswerkkleur bevindt. De rest van het interieur is afgewerkt in hoogwaardig leder en een unieke kleurencombinatie. Aan de typische overload van details is er bij deze special edition verder ook geen gebrek. Kopers van deze bijzondere 500C krijgen behalve de auto ook een bijpassende kofferset. 

De toevoeging 'Sassicaia' heeft in deze geen bijzondere betekenis, maar verwijst naar de gelijknamige Toscaanse topwijn. Beide producten moet blijk geven van goede smaak en het dito leven. 

Over productiecijfers is officieel niets geweten, maar een kijk naar een van de badges op deze 500C leert dat het er hoogstwaarschijnlijk twaalf zullen worden. Over prijzen werd niet gesproken.

Fiat-500-sassicaia-aznom
Fiat-500-sassicaia-aznom
Fiat-500-sassicaia-aznom
Fiat-500-sassicaia-aznom
Fiat-500-sassicaia-aznom
Fiat-500-sassicaia-aznom

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Sven 13:39
afbeelding van Sven

leuke kleur, die bovenste, zeker met dat glanzend wit eronder. Het interieur vind ik iets te druk ogen

Wim 14:43
afbeelding van Wim

mss iets voor Pieter ;)

hilde 19:50
afbeelding van hilde

amai, van mijn stoel geblazen, prachtig ! afwerking zo vrouwelijk zo'n hebbeding !!!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws