Voor de schandpaal: Porsche Panamera Turbo door Mansory

Mansory, de tuner die wereldbekend is, maar waarvaan iedereen vindt dat ze er spuuglelijke creaties maken. Of ze daar verandering in willen brengen? Ik denk het niet, dat besef je vast als je de afbeeldingen van hun Porsche Panamera Turbo ziet. Wat ze wijzigden is voor ieders van ons wel duidelijk.

Ze voorzagen de Panamera met wat extra carbon, plakten er extra LED-lichtjes op, nieuwe diffusor, de lelijkste velgen ooit, sideskirts en een vleugel achteraan. Maar hoe afschuwelijk de geelblauwe combinatie ook is, onder de kap deden ze iets positiefs. Daar peperden ze de motor op van 500 pk tot 690 pk. Of die 190 extra paarden de wansmaak van de looks kunnen verantwoorden? Het woord is aan jullie!

Porsche Panamera Mansory
Porsche Panamera Mansory
Porsche Panamera Mansory
Porsche Panamera Mansory
Porsche Panamera Mansory

Via AB.com

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Peter 21:02
afbeelding van Peter

Mag ie nog 1001 pk hebben... Daar wil toch niemand mee gezien worden?

caje 22:28
afbeelding van caje

bodykit lijkt zelfs wat gekopieerd van een mitsubishi evo

Christophe__ 01:08
afbeelding van Christophe__

Anders moet je eens verder kijken als je neus lang is en denken hoe het er in een andere kleur uit zal zien ipv stil te staan bij deze kleur.. Het blauw is gefotoshopt.. Orgineel heeft deze hetzelfde interieur maar buiten is hij geel met gele velgen. Heb de fabriek namelijk zelf bezocht en daar werd deze klaargestoomd voor vervoer naar de Emiraten. Arabieren staan bekend voor hun aparte smaak. Maar zet deze tuning op een witte,grijze of zwarte Panamera en je mond zal open vallen!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws