Brabus lanceert iBusiness pack voor S-klasse

Brabus heeft haar interpretatie van de 'beste business limo' officieel bekend gemaakt. De Mercedes S-klasse iBusiness editie krijgt zelfs enkele estethische wijzigingen aan het exterieur. Zo zien we een hertekende bumper, met alluminium afgewerkte spatborden, side skirts, nieuwe diffusor achteraan, een nieuw uitlaatsysteem en gloednieuwe 19, 20 of 21 inch velgen met Pirelli of YOKOHAMA banden. Maar het leukste zit vanbinnen...

Want als je een business man op niveau bent, dan lààt je je rijden. En voor de passagiers achteraan is geen luxe te veel. Want waar anders dan in deze iBusiness variant beschik je over twee iPads met bluetooth toetsenbord (je kan er ook het Mercedes COMAND systeem met besturen), een Mac mini, een 64GB grote iPod touch, een 15.2 inch TFT display en uiteraard internet verbinding via UMTS/HSDPA.

Mercedes S-klasse ibusiness pack

Verder zit je met je luie kont op premium leder, en kijk je op alcantra en houten afwerking. Je beschikt ook over elektrische gordijntjes om jezelf af te zonderen.

Mercedes S-klasse ibusiness pack

Onder de kap schuilt een 6.3 liter SV12 R Biturbo 750 met niet minder dan 12 cilinders. Dat blok is goed voor 750 pk en een elektronisch gelimiteerde 1.100 Nm. De sprint naar 100 km/u duurt niet langer dan een verschroeiende vier seconden. Ophouden doet de iBusiness S-klasse bij 340 km/u. Het iBusiness pakket is beschikbaar op alle varianten tussen de S350 en de S65 AMG.

Mercedes S-klasse ibusiness pack
Mercedes S-klasse ibusiness pack
Mercedes S-klasse ibusiness pack
Mercedes S-klasse ibusiness pack

Via Motorauthority

Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Wim 20:12
afbeelding van Wim

leuk, laat die 750 pk en die opsmuk maar zitten, ik wil alleen de ipads

Pieter Aertgeerts 22:27
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Is goed wim, hou jij de iPads (in mijn ogen een hoog goody gehalte) en zal ik de wagen nemen. ;)

ThV 09:52
afbeelding van ThV

leuke combo !

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws