Mansory pakt Range Rover Sport aan (2010)

Land Rover mag veertig kaarsjes uitblazen voor haar Range Rover lijn. De Zwitserse tuner Mansory vond dat een prima gelegenheid om de Range Rover Sport aan te pakken. We kennen Mansory van enkele verschrikkelijke creaties, denk maar aan deze Rolls Royce. Ook deze Range Rover past prima binnen hun portofolio, want een beauty is het langs buiten niet geworden. Mansory gaf de RRS eerst wat extra peper onder de kap. Hij krijgt zo'n 30 pk en 40 Nm koppel extra met dank aan een nieuwe luchtfilter, ECU-updates en een nieuw uitlaatsysteem.

Daarnaast werd er vooraan een nieuwe bumper en motorkap geïnstalleerd, worden de LED-lampjes verticaal geplaatst en werden en luchthappers ingelepeld. De vleugeltjes en de sideskirts maken de Range Rover Sport 60 mm breder vooraan en 80 mm breder achteraan. Verder zien we ook een nieuwe diffusor en spoiler. Bollen doet de Range op 23 inchers, de RRS staat ook 30 mm dichter op de grond.

Binnenin zien we een nieuw sportstuur, aluminium pedalen en lederen/carbon afwerking. Uiteraard mogen de badges niet ontbreken. De eerlijkheid gebied ons te zeggen: dit is een schitterend interieur!

Range Rover Sport Mansory 2010
Range Rover Sport Mansory 2010
Range Rover Sport Mansory 2010
Range Rover Sport Mansory 2010
Range Rover Sport Mansory 2010
Range Rover Sport Mansory 2010

Via WCF

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker 19:40
afbeelding van Anonieme gebruiker

Eén woord hiervoor ... afschuwelijk !!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws