HS Motorsport pepert de Audi A1 1.4 TSI op

HS Motorsport heeft het kiezen voor sommige potentiële A1 kopers misschien wel makkelijker gemaakt, want de Duitse tuner levert vanaf heden een opgepeperde variant van de 1.4 TSI af. Er wordt al lang gespeculeerd of het al dan niet komen van een S1, grote probleem is het ontbreken van een vierwielaangedreven platform, en er werd dus eerder uitgekeken naar de aftermarket producten. Deze A1 krijgt alvast enkele leuke updates mee.

Zo is er een nieuw Fox Sport uitlaatsysteem dat uitmondt in twee centraal geplaatste uitlaatpijpen. Onder de kap krijgt de 1.4 TSI 25 pk en 27 Nm extra, dat brengt het totaal op 147 pk en 250 Nm koppel. Verder werd de ophanging wat stugger afgeveerd en staat de A1 wat dichter op de grond (55 mm vooraan en 60 mm achteraan).

Voor de sportieve looks zorgen nieuwe 18 inchers, een vernieuwde diffusor uit carbon en de zwarte lijn over het ganse koetswerk. Binnenin vinden we naast de logotjes ook nog Recaro Sportser CS Lightweight sportzetels terug, een Alpine geluidsinstallatie en een vernieuwd navigatiesysteem.

HS Motorsport Audi A1 1.4 TSI
HS Motorsport Audi A1 1.4 TSI
HS Motorsport Audi A1 1.4 TSI
HS Motorsport Audi A1 1.4 TSI
HS Motorsport Audi A1 1.4 TSI

Via WCF

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Yvesw 14:07
afbeelding van Yvesw

Alleen de uitlaatjes recht naar achter schroeven i.p.v naar onder en dit wordt plots wel een leuk karretje!
Minus de stickers uiteraard :)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws