Ford verlekkert publiek met aangepaste Focus-modellen

In het straatbeeld zie je de nieuwe Focus nog niet, maar Ford doet er alles aan om dat te gaan veranderen. Ook in de VS wordt de Focus hatchback gecommercialiseerd en om het publiek daar wat warm te maken liet Ford de Focus door drie tuners onder handen nemen. Waar we in Parijs een ST-versie te zien kregen, geven ze in de VS blijkbaar vooral om het uiterlijk. Motorisch werd weinig of niets gewijzigd aan deze modellen.

De Focus met witte en blauwe accenten is onmiskenbaar uit de Ford-stal zelf. Ford Vehicle Personalisation zorgde voor de opsmukmet onder andere een bodykit, speciale wielen en blauwe en zilveren stukken. Ook het interieur is opvallend in twee kleuren uitgewerkt.

 

De goudkleurige Focus is het werk van FSWerks. 19 inch velgen laten het geheel contact maken met de weg, een H&R-kit zorgt voor de verlaging van de wagen. Ook een sportuitlaat, carbon dakspoiler en aangepaste luchtinlaat zijn aanwezig.

 

De derde variant is de matzwarte Focus van 3dCarbon. Zij gooien er velgen van maar liefst 20 inch onder en wrappen de wagen in matzwarte folie. Ook hij krijgt een aangepaste uitlaat en H&R-sportkit.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Kenny 07:59
afbeelding van Kenny

Geef mij maar de laatste :-)

Yannick Degroeve 12:20
afbeelding van Yannick Degroeve

de zwarte op 1 en de dan die goude... ook wel carporn kleurtje

@uto 20:11
afbeelding van @uto

Ik verkies de laatste (:

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws