Edo Competition neemt Koenigsegg CCR onder handen

Onder het moto "more is more" dacht tuner Eco Competition dat de Koenigsegg CCR nog wel wat kracht kon gebruiken. Dit allemaal op aanvraag van een eigenaar die vond dat de rijbeleving nét niet indrukwekkend genoeg was.Dit resulteerde in een vermogen van 879pk, geleverd door de 4.7-liter grote V8 voorzien van twin-supercharger. Topsnelheid van het beestje bedraagt 390 km/u.

 

Verder nam Edo Competition nog de versnellingsbak onder handen om vlottere schakelbewegingen mogelijk te maken. Het interieur werd ook nog voorzien van een mooi laagje alcantara, een gloednieuw infotainment systeem en een hertekende middenconsole. Hopelijk is de eigenaar nu wel tevreden over zijn supercar.

via WCF

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:40
afbeelding van Techno Patat

hmm, ik dacht het ook al bij mijn ccr'tje, lijkt me toch al bij al een braaf beestje! niet hetgene ze me beloofd hadden :'(! miss toch ook maar eens opsturen, kan hij via post of is het met dhl?

op foto 26: heeft die auto geen handschoenkastje? de sleutel(?), brandblusapparaat en boekjes hangen daar in zo een simpel zakje aan de zijkanten... moet dat zakje het houden met zo een pk monster?? :o

maar wat een mooie velgen en vet media-systeem :D!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws