De Volkswagen Beetle RS

Het duurt meestal niet lang voor een tuner zich waagt aan de nieuwste modellen. Het team bij VWVortex nam de nieuwste generatie Volkswagen Beetle onder handen en gaf hem meteen een 911 GT3  RS look. Want laat ons eerlijk zijn, een Porsche is nu eenmaal een platgeklopte Beetle. Dus ere wie ere toekomt. We zien 19 inchers, extra grote remschijven van brembo, nieuw veringsetje van H&R, nieuwe ophanging, nieuw uitlaatsysteem, nieuw inlaatsysteem, en ga het rijtje zelf maar verder af. Maar dat is slechts "Part 1" van de tuning. Part 2 komt er binnenkort aan. Verwacht nog een 997 GT3RS achtervleugel, meer vermogen en meer koppel. Naast de nieuwe stickers best nog een interessant project dus. Meer foto's in onze galerij.

Laatst gepubliceerd

Reacties (16)

Plaats een reactie
Karel 09:29
afbeelding van Karel

haha :)

Wim 13:36
afbeelding van Wim

ik zit met hetzelfde gevoel Tdm

Techno Patat 14:00
afbeelding van Techno Patat

haha ik eigenlijk ook! en op de tweede foto is het tot net boven de achterlichten precies een cayman! lekker fout als je daarin toekomt, maar niet fout genoeg om een insta-gay te zijn :p! eerder een metrosexueel ofso :D

Techno Patat 14:18
afbeelding van Techno Patat

goed compromis!

Yannick Degroeve 18:00
afbeelding van Yannick Degroeve

ik hoop dat Part 2 ongeveer deze tekst zal bevatten: "We added a 997 GT3RS rear wing to complete the looks. And hey, we trew in a nice Turbo S engine also... or did you think we let you be punk'd by a 320i beemer"

Kenny 08:41
afbeelding van Kenny

@ Patat & TdM, ik ben geen van beide maar ik zie deze toch wel zitten zenne :-)

Techno Patat 11:31
afbeelding van Techno Patat

@kenny: ik dacht dat jij de vriendin was in de relatie met tdm? je hebt toch altijd een man en een 'vrouw', en het leek me duidelijk dat jij de 'vrouw' was :D!

Kenny 20:17
afbeelding van Kenny

@ Petat: say whaaaat? :-) Neen, ik ben gewoon de enige echte vent die ervoor durft uit te komen dat ik deze kar super duper vind en hem als dagelijks vervoermiddel zou durven te gebruiken XD.

Kenny 00:24
afbeelding van Kenny

@ Nathan, en dan nog liefst onder de kapoo aan de achterkant ;-)

Kenny 20:52
afbeelding van Kenny

@ Nathan, ik ben solidair, ik kwijl mee!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws