Carlssons visie op de Mercedes SLK

Carlsson bouwt een uitgebouwde versie van de Mercedes SLK. Die onderscheidt zich van het origineel door een esthetisch gewijzigde kit die bestaat uit de gewoonlijke zaken. Zo plaatsen ze een spoiler onder de voorbumper, side skirts, een nieuwe diffusor achteraan en een kofferspoiler. De velgen zijn beschikbaar in 18", 19" of 20" en kosten je 1.930 euro. De verlaagde vering kost je 309 euro.

Binnenin vinden we een Alcantara-aankleding van het interieur, leder en aluminium maken het geheel af. De motoren van de SLK 200 CGI en 250 CGI krijgen wat meer vermogen, respectievelijk 211 of 224 in plaats van 184pk en 231 of 239 in plaats van de standaard 204 pk. Dat kan door het aanpassen van de ECU. Wil je dat, dan betaal je 1.200 tot 1.700 euro.

Via: autoblog.it

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:30
afbeelding van Techno Patat

-edit: fixed-
waarom 211 OF 224? als je je auto naar carrlson stuurt is dat nadat je hem inschrijft, dus geen fiscale redenen... wat dan wel als ik vragen mag?

De 204 standaard lijkt me toch al voldoende, 1700 euro voor een ecu remap van 35 pk is een beetje veel geld vind ik... Bij m'n volvo kan ik het laten doen voor 350 euro en dan heb ik 80 pk winst... EN is de motorsoftware op maat aangepast aan m'n motor. Niet zomaar ingeladen van een usb stick :p!

Yvesw 16:43
afbeelding van Yvesw

@Patat: Carlsson is een tjoener op het esthetisch gebied, maar omdat je nu eenmaal niet meer mee kan zonder ook de motor aan te pakken bieden ze chippies aan die ze zelf aankopen (= lekker duur). Plus dat ze nog eens een leuke meerprijs kunnen aanrekenen...

Techno Patat 17:36
afbeelding van Techno Patat

feit! Maar ze doen toch soms ook het een en ander onder de kap hoor! of vooral qua uitlaatjes! hier in Tielt loopt er een CK50 RS rond (basis CL500) en die klinkt toch echt vet! en volgens andere spotters heeft hij meer dan de standaard 350 pk's ook! ikzelf heb de eigenaar nog niet kunnen spreken :'(! want een held is het wel :p!

nog eventjes over de auto: de achterkant staat wel vet, voorkant heeft een beetje teveel spoilertjes etc! als je dat moet kuisen ben je weg voor 2uur...

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws