Senner pakt de 2012 Audi S5 aan

De Duitsers van Senner Tuning hebben de nieuwe generatie van de Audi S5 aangepakt. De buitenkant is al bij al nog subtiel, want ze hebben zich voornamelijk geconcentreerd op technische upgrades. We zien langs buiten nieuwe buitenspiegels, LED aanwijzers en een nieuwe radiator grille. Onder de motorkap is de 3.0 TFSI opgekieteld van 330pk / 440Nm naar 377pk / 500Nm.  Dit bereiken ze door o.a. een nieuw uitlaatsysteem en een ECU upgrade.

Het nieuwe schoeisel bestaat uit Corniche Challenge velgen met 245/30 R20 90W* Vredestein Wintrac Extreme winterbanden die een rating hebben tot 270 km/u.

Ze hebben ook het stuurwiel vervangen door een Audi R8 gelijke met bijbehorende paddles. Het in-car-entertainment systeem is ook aangepakt, nu kan je al rijdend (...) DVD's kijken. De prijs voor het totaalpakket (wagen + tuning) kost je 79 000 EUR in Duitsland. Als je al een S5 hebt kost de tuning je daar 12 900 EUR.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Yvesw 14:03
afbeelding van Yvesw

LED-aanwijzers in de spiegelkappen... Voel ik hier de hype van 2012? :p

Yvesw 18:30
afbeelding van Yvesw

@Ponrow: Zoals ze in de volksmond zeggen: "pinkerlichten" ;) Maar dan in de spiegelkappen. Zie je al bij veel wagens. Maar ik was altijd benieuwd wanneer ze hun weg gingen vinden naar golfjes van 15 jaar oud...

Techno Patat 01:19
afbeelding van Techno Patat

Zwijg er mij van Yves, in mn Volvo heb ik 3 zulke glaasjes mogen vervangen :S!

Yvesw 07:55
afbeelding van Yvesw

@Patat: Volvo is heer in meester in lichten! Ik ken geen enkele volvo chauffeur die niet jaarlijks 1 à 2 lichtgerelateerde zaken moet vervangen :p

Techno Patat 14:23
afbeelding van Techno Patat

Ik ook niet, echt verschrikkelijk ambetant! Maar toegegeven: je ziet ze wel goed komen! Kun je niet altijd zeggen van de merken die rond dezelfde prijs draaien! Opel's bijvoorbeeld zie ik echt slecht soms (al komt dat misschien ook wel omdat ze bijna allemaal grijs zijn...) bij donkerder weer!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws