VW gaat naar Wörthersee en neemt mee...

...wat concept cars en de GTI Cabriolet. De concept cars zijn teasers die bij het tuninggevoelige publiek moeten polsen naar de koopbereidheid van een eventueel productiemodel. Zo zijn er de Polo R WRC Street Concept, de Golf GTI ConceptWhite, Golf GTI Black Dynamic. Daarnaast staan ook de Polo R WRC en dus de Golf GTI Cabriolet op de show. De Polo R WRC Street krijgt een 2.0 TSI en 220 pk mee en zou eind 2013 in het gamma komen. De Golf GTI Black Dynamic heeft een whopping 360 pk onder de kap.

Hij werd bedacht door negen stagiair(e)s, die er sinds oktober vorig jaar mee bezig zijn geweest. In de koffer vind je een 1.800 watt sterk geluidssysteem terug.

De Golf GTI ConceptWhite is er eentje met een - je raadt het al - witte lak, rood-zwart interieur en honingraatmotief op de deurlijsten. Ook een Scirocco R ConceptBlue staat op de show, al vinden we daar enkel wat foto's van terug en staat er geen verdere info in het persbericht.

Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kevin 11:07
afbeelding van Kevin

Mooie verwijzing nr de wrc met die polo... vind een mooie wagen.. mr die gaat weer zeer veel kosten,... en de achterkant is maar wat plattekes e =)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws