Heet: A. Kahn Design RS250 Vesuvius Copper Evoque

A. Kahn Design RS250 Vesuvius Copper Evoque

Afzal Kahn heeft een bijzondere strategie als het gaat over een bodykit ontwikkelen. Hij kijkt rustig de kat uit de boom, wacht tot al de rest klaar zijn met hun overhaaste bodykit en blaast dan de concurrentie weg met alweer een geslaagd project. Laatste creatie is de RS250. De kleur Vesuvius Copper staat hem als gegoten. Al moet je toch ook even de rest in detail bekijken...

 

Kahn liet geen enkel onderdeel ongemoeid: De strakke uitlaat in roestvrij staal, een radicale bumperpartij met voorin twee streepjes LED's, dikke 22" RS600 velgen in matgrijs etc etc. Ook het interieur kon hij niet gewoontjes laten natuurlijk. Daar vallen de zetels met geperforeerd leder en alcantara op. Het Vesuvius Copper kleurtje komt overal in terug: Detailing van de zetels, de wijzerplaat, opbergvakje in het midden en het stuurwiel. Als laatste de deuren die voorzien van wat piano zwarte carbon.

a kahn design

Bij Kahn kan je trouwens alles personaliseren. Je kan elk onderdeel in je gewenste kleur krijgen. Wil je bijvoorbeeld zetels in het kleurtje van je favoriete hemd? Geen probleem! Een wijzerplaat in dezelfde kleur als je horloge? Geen probleem...  Meer foto's in de galerij!

Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kevin300 17:43
afbeelding van Kevin300

ik vind dit origineel al ne zeer knappe auto, dit is dan ook zeer knap

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws