Shelby Mustang GT500 Super Snake doet de rest verbleken

Of je hem hier ooit zal tegenkomen is helemaal niet zeker. Vast staat dat je deze Mustang GT500 Super Snake zeker zal opmerken als hij jouw pad kruist. Shelby perst maar liefst 863 pk uit het motorblok.

Shelby houdt zich al langer bezig met het opkietelen van Fords. Deze Mustang GT500 Super Snake is daar geen uitzondering op. Hij krijgt een aangepast Borla-uitlaatsysteem, evenzeer aangepast koelingssysteem en een speciaal setje remmen. De extra brede banden zijn nodig om het vermogen op de weg te kunnen zetten. Onder de kap dus geen 2.0 EcoBoostmotor, wel een dikke Amerikaanse 5.8 V8 met origineel 672 pk en 855 Nm. Shelby zorgt voor een vermogen van 863 pk op de achterwielen. De prijs voor het ombouwpakket ligt tussen de 29.000 en de 40.000 dollar, auto niet inbegrepen.

Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Yvesw 11:10
afbeelding van Yvesw

863pk op de achterwielen?! Die zijn daar goed zot daar! Lijkt me een gevalletje overkill. Wel een mooi apparaat. In standaard trim verbleekt de Mustang naast een Challenger en de Camaro maar na deze behandeling ziet hij er wel knap uit.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws