Deze G55 is niet moeders mooiste

office-k Mercedes G55 AMG

Zo lelijk als de nacht, maar niemand zegt dat mensen met geld ook smaak hebben.

Deze Mercedes G55 AMG is niet het werk van één enkele tuner, het zijn Wald International en Office-K die de creatie samen bedachten. Als basis dient de Wald International Black Bison kit, die wordt opgesmukt met nieuwe bumpers achteraan, nieuwe achterklep, wat meer carbon, verschillende luchtinlaten en koplampen.

In de G55 kwam onrechtstreeks nog een derde tuner aan de pas, carbon-boer Mansorry is verantwoordelijk voor de overkill aan carbon. Onderaan werd het Miracle Squareuitlaatsysteem met zes (!) pijpen geïnstalleerd.

De standaardwielen werden de prullenmand ingegooid en vervangen door deze opzichtige 24 inch velgen met de naam Forgiato Enzo black. Als detail mocht mottige LED-verlichting niet ontbreken, wat had u gedacht.

Excuses voor de slechte foto's, maar beter kunnen ze bij Office-K duidelijk niet.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 19:13
afbeelding van Techno Patat

Ik ga eventjes den oven afleggen! Khad hem aangelegd om nen Pizza Funghi te bakken, maar na het zien van dit is m'n eetlust de schoorsteen door gevlogen! Yakkes zeg! Vlug ff gaan zien naar m'n Alfa om te bekomen! (al is die met z'n huidige 17 inchkes ook geen schoonheid rondomrond!)

Yvesw 12:54
afbeelding van Yvesw

Weet je waar ik op wacht? Velgen met een klok er in, met echt werkende wijzers. Lijkt me wel handig in de file...

Voor de rest moeten we eerlijk zijn en toegeven dat een "standaard" G55 ook al wat marginaal is.
Zo veel verschil zie ik trouwens niet met deze Walter bodykit. Buiten de degoutante velgen en overdreven "LEDding" zou je zelfs kunnen denken dat dit een Black Series is. :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws