A. Kahn Design Evoque RS250

A. Kahn Design Evoque RS250

Hoewel je het waarschijnlijk al vergeten bent, heeft de Afzal Kahn Design Evoque al eerder de voorpagina gesierd van Autofans. Om terug de spotlights op dit tuningspaket te zetten neemt Kahn een wit model mee naar het autosalon van Genève. Want wit is helemaal in. Toch?

De bodykit is onveranderd. De voorbumper krijgt wat meer ademruimte dankzij grotere luchtgaten die omhuld worden in matzwarte verf.
LED-lichtjes kunnen uiteraard ook niet ontbreken. De grille krijgt ook een sportiever toets. De Range Rover letters worden tenslotte van de motorkap gehaald. Want je wilt toch niet vergeleken worden met het plebs dat een standaard Evoque rijdt?

A. Kahn Design Evoque RS250

De zijkant krijgt een bescheiden side-skirt met matzwart accent. Ook krijgt de airvent schuin boven het wiel een matzwart verflaagje. Bij uitbreiding krijgen ongeveer alle kleine onderdelen een matzwart kleurlaagje. Velgen van dienst zijn matzwarte 22" RS-XF wielen.

A. Kahn Design Evoque RS250

Achteraan zien we een bumper met massieve fake-diffuser in het matzwart die twee centrale uitlaten omhult. Verder krijgt de achterbumper twee koelsleuven om "iets" af te koelen. Een spoilertje op de kofferklep en een matzwarte streep maken de look vanachter af.

A. Kahn Design Evoque RS250

Het interieur krijgt zetels met geperforeerd leder en alcantara. Accentkleur van dienst voor de stoelen is rood. Dit zie je tevens ook terug in heel het interieur tot en met de tellerpartij. Carbon kan trouwens ook niet ontbreken. Die vind je terug op de middenconsole.

A. Kahn Design Evoque RS250
A. Kahn Design Evoque RS250

Hoewel de foto van de tellerpartij aangeeft dat de wagen zuipt als een universiteitsstudent, wordt er motorisch niets aangepakt. Kahn neemt deze wagen mee naar het autosalon van Genève en zal hem - volgens bronnen - na het salon verkopen voor een prijs van €53.800. Yeah right...

Wij hebben hem liever in het koperbruin en misschien ook wel als driedeurs. Wat vinden jullie er van?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws