Gemballa pakt de McLaren 12C Spider onder handen

Gemballa GT Spider

Een kit op de McLaren MP4-12C Spider die we kunnen pruimen. Op de motor na blijft niets onaangeroerd.

De Duitse tuner Gemballa was na het overlijden van zijn oprichter in erg nauwe schoentjes geraakt. Gelukkig hebben ze het hoofd boven water kunnen houden en zijn ze weer volop aan het tunen geslagen, want dit werk kunnen we best pruimen.

Op basis van de McLaren MP4-12C Spider maakte ze de Gemballa GT Spider. Onder de kap werd niet gewijzigd, daar vinden we nog steeds de 625 pk sterke twin-turbo 3.8 V8 terug.

Gemballa GT Spider

Langszij en vooraan vinden we de Gemballa GT Spider er best dik uitzien. Zowat alles werd vervangen. Nieuwe bumper, nieuwe luchtinlaten, nieuwe sideskirts, nieuwe uitlaatpijpen en de eigen Gemballa-logo's. Achteraan vinden we hem er wat druk uitzien, maar dat was altijd wel wat bij de MP4-12C.

Gemballa GT Spider

Binnenin pakt de Duitse tuner uit met een herzien interieur in leder en alcantara. Een pak carbon wordt in contrast gebracht met een fel oranje afwerking. De tellerpartij wordt daarbij in dezelfde kleur afgewerkt.

Wie al een MP4-12C Spider in de garage heeft staan, kan voor 19.980 euro deze kit laten installeren. Wie ook de 20 inch (vooraan) en 21 inch (achteraan) wielen verkiest, legt nog 7.980 euro op.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws