Hypercar LaFerrari FXXR van DMC is hardcore

DMC La Ferrari FXXR render

Op vraag van het Duitse mediablad AutoBild ontwierp tuner DMC deze hardcore LaFerrari met een FXXR-badge. Voorlopig blijft het wel bij een render.

De LaFerrari is al hardcore, ook in zijn basistrim waar die ook al meer dan 1 miljoen euro kost. Maar in een rich men's world wil je meer en beter. Of deze LaFerrari FXXR op veel interesse kan rekenen lijkt ons moeilijk in te schatten.

De standaard LeFerrari ziet er scherp uit, DMC wil de FXXR nog agressiever doen lijken met een pak meer carbon. Vooraan valt vooral de nieuwe bumper op met nieuwe luchthappers en carbon V-roosters. Die vorm komt dan terug in de luchthapper in de motorkap. Ook naast de koplampen worden nieuwe luchtingangen geplaatst net als langszij en op het dak.

DMC La Ferrari FXXR render

De koplampen krijgen ook een nieuwe 'smoked' look en achteraan zien we het resultaat van een nieuw uitlaatsysteem. De spoiler op de koffer werd wat aangepast voor de extreme snelheden, de wielen krijgen een zwarte afwerking en DMC voorzag een systeem waardoor je sneller kan tanken. Vooral in dat laatste zien we een meerwaarde voor de gemiddelde Ferrari-rijder.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws