Vorsteiner toont dat de E92 M3 nog niet afgeschreven is

vorsteiner-bmw-e92-m3-gtrs3-10

Alle aandacht gaat momenteel natuurlijk naar de nieuwe M3 en M4 van BMW. Toch is de vorige generatie nog niet afgeschreven. Amerikaans tuningsbedrijf Vorsteiner heeft net een heerlijke E92 M3 losgelaten op de wereld met de naam: E92 M3 GTRS3 Widebody.

Gigantisch uitgeklopte wielkasten, een voorbumper waar kinderen nachtmerries van krijgen en een derrière waar Kim Kardashian jaloers op is, deze M3 heeft het allemaal. Daarbij werd het geheel ook nog eens in een matblauw kleurtje gespoten dat stiekem wat weg heeft van de lanceringskleur voor de nieuwe generatie M3.

Al is het niet enkel uiterlijk vertoon, de voorbumper zorgt dat de heerlijke V8 in het vooronder en de remmen wat meer afkoeling krijgen. De knoert van een achterbumper met dito wielkasten maken het dan weer mogelijk om een breder setje rubber achteraan te plaatsen. Banden met maar liefst maatje 325 zorgen voor meer grip bij acceleratie.

vorsteiner-bmw-e92-m3-gtrs3-10

Of er motorische aanpassingen zijn gebeurd, dat weten we niet. Elke klant is namelijk uniek bij Vorsteiner. Al twijfelen we er niet aan dat de V8 wat gekieteld is. Bekijk de heerlijke plaatjes in de galerij. Kijk je liever naar driftende M4's? Dan kan je hier terecht.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Kevin 13:02
afbeelding van Kevin

Ziet er heerlijk uit. Lijkt mij ook wel beïnvloed daar de vroegere BMW M3 GTR. Ziet er op veel vlakken hetzelfde uit. Alleen het spoilertje mocht van mij opvallender.

Techno Patat 16:34
afbeelding van Techno Patat

Mee eens! Een subtiel kleurtje, grote spoiler en we hebben een neoM3 GTR street :p! Epic

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws