Audi A3 Coupé is een mini A5je

audi-a3-coupe-render

BMW weet te overtuigen met de 2 Reeks. Een betaalbare coupé voor het jong volk. Audi heeft echter al jaren geen kleine coupé meer in het aanbod gehad. Misschien dat een A3 Coupé daar verandering in kan brengen.

Het zou ons niet verbazen moest Audi binnen dit en vijf jaar op de proppen komen met een A3 Coupé. Logisch ook, want in München hebben ze al jarenlang succes met het recept. Eerst was er de coupévariant van de 1 Reeks. Die bleek zo succesvol te zijn dat het bij de huidige generatie een eigen getalletje kreeg. Met name de 2 Reeks.

De kleinste coupé in Audi-land is echter de A5. Eén van de knapst gelijnde wagens in het gamma van het merk met de 4 ringen. Iets kleiner zou echter altijd welkom. Kwestie van het de M235i wat moeilijker te maken. En geef nu zelf toe, op de tekening van Theophilus Chin ziet het er niet eens zo verkeerd uit. Maken die handel Audi!

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Carlos 14:08
afbeelding van Carlos

Maken inderdaad! En maak dan ook ineens een A3 break versie zoals de vroegere Seat Exeo! Met een RS variant als afsluiter ^^.
De A3 hatch is voor mij geen break vervanger :-).

Stealth 22:11
afbeelding van Stealth

En waarom ook geen Q3 coupé/cabriolet, in RS versie uiteraard.

James 13:56
afbeelding van James

Ziet er idd niet slecht uit maar ik zou liever hebben dat ze de Quattro eens in productie brengen. Het prototype is er toch al.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws